Beneficis de laSidra

 
La sidra és una beguda provinent de la poma i és tan natural com a saludable. Descobreix quins beneficis aporta, i quins són les seves propietats nutricionals més importants per a la salut.
És una beguda de consum habitual en algunes zones d'Espanya, com Astúries o el País Basc, generalment sol ser de baixa graduació, la qual s'obté de la fermentació del suc de poma.
És a dir, és una beguda que s'elabora a partir del suc de poma fermentat. Per això és comú que popularment es conegui a aquesta beguda també amb el nom de vi de poma (encara que òbviament en realitat no ho sigui).

La sidra és una beguda natural especialment rica en els següents nutrients essencials:

Vitamines: aporta vitamina C, vitamines del grup B (B1, B2, B3, B6 i B7),vitamina I i vitamina K.
Minerals: aporta potassi, zinc, magnesi, fòsfor i sodi.
Altres nutrients: com a antioxidants naturals, que ajuden a reduir els efectes tan negatius dels radicals lliures. També aporta polifenoles i substàncies péptidas.
Propietats de la sidra
Beneficis antioxidants
La sidra destaca per la seva riquesa en determinades substàncies antioxidants, de la mateixa forma que ho fa el vi. Gràcies a la seva riquesa en antioxidants és una beguda ideal per protegir-nos enfront de malalties cardiovasculars i malalties coronàries. De fet, destaca pel seu contingut en pectina, ajudant en la prevenció de l'infart de miocardi i l'arteriosclerosis.

Bona per a la salut cardiovascular
Precisament pel seu contingut en pectina i en substàncies antioxidants, la sidra és una beguda ideal per a la cura de la nostra salut cardiovascular, ajudant-nos de forma positiva en la prevenció enfront de malalties coronàries i cardiovasculars.

Ajuda a reduir el colesterol alt i els triglicèrids. En el cas particular del colesterol, és una beguda capaç de baixar els nivells de colesterol dolent (LDL) i d'augmentar els de el colesterol bo (HDL).

Rica en enzims digestius
Igual que ocorre amb les pomes, la sidra és una beguda molt digestiva, en ser rica en enzims digestius que ajuden a regular els nostres intestins, de manera que és interessant en cas de restrenyiment ocasional.

Com hem vist la sidra, sempre amb un consum moderat, pot tenir beneficis per a la nostra salut.

Font de la informació
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...